Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Sipuli 46g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen209g42kcal1.3g7.9g0.6g2.9g
Tomaattimurska 417g123kcal2.3g22.1g0.8g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g577kcal9.4g66.6g26.4g23.4g
Valittu annoskoko690g289kcal4.7g33.3g13.2g11.7g
Annoskoko puolitettuna345g144kcal2.4g16.7g6.6g5.9g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216