Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g208g167kcal3.1g13.9g10.4g0g
Munakoiso 167g37kcal0.8g5.2g0.3g4.2g
Kesäkurpitsa zucchini 208g38kcal1.2g5.2g0.8g1.5g
Broccoli 200 g83g18kcal2.7g1.6g0.4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 8.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g5g19kcal1.2g0g1.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)6.2g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g650kcal18.2g52g37.2g11.8g
Valittu annoskoko690g325kcal9.1g26g18.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna345g163kcal4.6g13g9.3g3g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378