TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g422g86kcal2.5g16g1.3g5.9g
Paprika punainen 141g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rypsiöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Lihaliemi laimennettu 113g21kcal0g3.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1381g507kcal8.2g52.6g28g17.4g
Valittu annoskoko691g253kcal4.1g26.3g14g8.7g
Annoskoko puolitettuna345g127kcal2.1g13.2g7g4.4g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099