Rijkardon toinen jauheliha kastike

1. Pilko tomaatit ja poisto niiden sisällys.

2. Lisää tomaattejen joukkoon oliiviöljyä 10g.
3. Mausta oman maun mukaan (esim.

pizzamauste, basiliga, oreganoa, valkosipulijauhetta)

4. Mittaa vettä n. 5 dl ja lisää siihen heti kylmiltään n. 3 rkl vehnäjauhoja ja sekoita hyvin (ettei tule ylläreitä tai paakkuja)

5. Jauheliha pannulle ja lihan maustamiseen jauhelihamaustetta.

6. Kun jauheliha on paistunut lisää vesi/vehnäjauho sekoitus sekoita hyvin ja kun on hyvin sekoitettu lisää jos tarve vaatii niin lihaliemikuutio.

syö ja nauti!

sipulia voi myös paistaa ja mutta, kun tein tämän niin ei ollut juuri sipulia damn me! näillä mennään!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1150 grammaa

Rijkardo666
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2400g4080kcal480g0g240g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1500g900kcal15g67.5g60g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)3000g1200kcal33g216g15g42g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13800g12360kcal1056g567g630g84g
Valittu annoskoko6900g6180kcal528g283.5g315g42g
Annoskoko puolitettuna3450g3090kcal264g141.8g157.5g21g
Arvot/100g100g90kcal7.7g4.1g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230227