Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2397g506kcal28.8g81.5g4.8g50.3g
Sipuli (kuorittu)779g210kcal10.1g37.4g1.6g13.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g999g280kcal6g59.4g2g25g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g240g671kcal43.1g1.2g55.1g0g
Siirappi 120g361kcal0.1g88.8g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g208g665kcal22.9g130.9g4.2g23.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1159g1489kcal240.4g0g57.9g0g
Voi 160g1159kcal1.9g0.6g129.9g0g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13800g10684kcal706.6g799.6g511g224.8g
Valittu annoskoko6900g5342kcal353.3g399.8g255.5g112.4g
Annoskoko puolitettuna3450g2671kcal176.7g199.9g127.8g56.2g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970