Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1749g612kcal17.5g113.7g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Rypsiöljy 53g464kcal0g0g52.5g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka350g95kcal6.6g14.7g0.7g8.4g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g350g1224kcal45.8g242.8g5.9g11.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow46g118kcal4.5g4.5g9.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Vesi, vesijohtovesi 3498g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13804g5527kcal167g848.4g157.4g77.2g
Valittu annoskoko6902g2763kcal83.5g424.2g78.7g38.6g
Annoskoko puolitettuna3451g1382kcal41.8g212.1g39.4g19.3g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625