Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1865g654kcal86.2g36.4g5.6g46.6g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g700g98kcal13.3g2.8g3.5g0g
Vesi3731g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g466g793kcal9.3g24.7g70g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13804g3165kcal221.2g141.2g158.8g98g
Valittu annoskoko6902g1583kcal110.6g70.6g79.4g49g
Annoskoko puolitettuna3451g791kcal55.3g35.3g39.7g24.5g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026