Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2800g1533kcal44.5g367.1g4.8g23.8g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1200g3636kcal228g6g300g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13808g19515kcal998.8g809g1405g68.2g
Valittu annoskoko6904g9757kcal499.4g404.5g702.5g34.1g
Annoskoko puolitettuna3452g4879kcal249.7g202.3g351.3g17.1g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874