Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 128g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g53g181kcal11g33.1g0.5g8.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g20g179kcal0g0g20.3g0g
Sieni tatti, hapero 225g62kcal4.1g6.5g1.1g4.3g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g23g67kcal1.5g13.1g0.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)150g240kcal4g4g22.5g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g53g207kcal16.8g0g15.2g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1383g1970kcal78.2g128.8g122g31.6g
Valittu annoskoko692g985kcal39.1g64.4g61g15.8g
Annoskoko puolitettuna346g493kcal19.6g32.2g30.5g7.9g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144