Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Porkkanaraaste 200g200g54kcal1.2g10.6g0.4g5g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g30g30kcal0g6.3g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever60g406kcal0.6g0.7g44.4g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1384g1150kcal13.2g62.6g91.2g27g
Valittu annoskoko692g575kcal6.6g31.3g45.6g13.5g
Annoskoko puolitettuna346g288kcal3.3g15.7g22.8g6.8g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007