Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4802g3038kcal144.1g230.5g168.1g0g
Sokeri 765g3107kcal0g764.6g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Voi 600g4354kcal7.1g2.4g488g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g23178kcal470.6g2069.2g1447.6g0.4g
Valittu annoskoko6912g11589kcal235.3g1034.6g723.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna3456g5795kcal117.7g517.3g361.9g0.1g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185979