Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 1201g391kcal5.3g41.4g8.4g39.6g
Sokeri 817g3314kcal0g815.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 91g306kcal0.1g74.5g0g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 4803g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g8021kcal10.8g1863.4g16.8g81.8g
Valittu annoskoko6912g4011kcal5.4g931.7g8.4g40.9g
Annoskoko puolitettuna3456g2005kcal2.7g465.9g4.2g20.5g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100771