Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 898g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1002kcal29.7g204.4g3.5g10.2g
Lohipakaste PIRKKA3593g6467kcal718.6g0g395.2g0g
Mustapippuri 58g163kcal6.4g22.4g1.9g15.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 252g1783kcal1g0g201.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 898g304kcal27.5g44g0.9g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl898g764kcal12.6g39.5g62.9g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g21378kcal1624.2g663.8g1334.8g89.2g
Valittu annoskoko6912g10689kcal812.1g331.9g667.4g44.6g
Annoskoko puolitettuna3456g5345kcal406.1g166g333.7g22.3g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124