Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g1202g204kcal4.8g30.1g7.2g0g
Sipuli, paistettu 962g973kcal12.4g46.7g78.9g16.5g
Pekoni, paistettu 1683g8667kcal276.7g0g853.1g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g541g811kcal97.4g6g48.7g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2404g7937kcal48.1g72.1g841.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g878kcal1.2g1.2g96.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g38940kcal881.2g312.2g3851.2g34g
Valittu annoskoko6912g19470kcal440.6g156.1g1925.6g17g
Annoskoko puolitettuna3456g9735kcal220.3g78.1g962.8g8.5g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776