Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 180g1595kcal0g0g180.3g0g
Kesäkurpitsa2104g358kcal8.4g52.6g12.6g14.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3606g732kcal21.6g137g10.8g50.5g
Aurajuusto1022g3474kcal204.4g0g296.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g12316kcal468.8g379.2g1000g130.4g
Valittu annoskoko6912g6158kcal234.4g189.6g500g65.2g
Annoskoko puolitettuna3456g3079kcal117.2g94.8g250g32.6g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569