Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4294g3253kcal80.3g662.2g8.6g42.9g
Kananmuna kuoreton 235g335kcal29.3g0.7g24g0g
Kauralese 107g386kcal19.3g49g8.3g18.8g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 429g1473kcal43.8g300.6g5.2g15g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)687g838kcal15.1g186.9g2.1g5.5g
Kananmuna kuoreton 236g337kcal29.5g0.7g24.2g0g
Kananmuna, keitetty 472g674kcal59g1.4g48.4g0g
Maito, Kevyt429g198kcal13.7g20.6g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g14988kcal580g2444.2g254.4g164.4g
Valittu annoskoko6912g7494kcal290g1222.1g127.2g82.2g
Annoskoko puolitettuna3456g3747kcal145g611.1g63.6g41.1g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196