Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2259g1265kcal192g112.9g4.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2259g16264kcal22.6g22.6g1807.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2349g8061kcal239.4g1644.4g28.2g82.2g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g51337kcal912.6g3594g3679.6g164.8g
Valittu annoskoko6912g25668kcal456.3g1797g1839.8g82.4g
Annoskoko puolitettuna3456g12834kcal228.2g898.5g919.9g41.2g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330