Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3738g789kcal44.9g127.1g7.5g78.5g
Hirvenjauheliha oma saalis2009g2251kcal442.1g0g60.3g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g654g1832kcal117.8g3.3g150.5g0g
Sipuli, paistettu 467g473kcal6g22.7g38.3g8g
Voi 47g339kcal0.6g0.2g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13832g11366kcal1222.8g306.6g589.2g173g
Valittu annoskoko6916g5683kcal611.4g153.3g294.6g86.5g
Annoskoko puolitettuna3458g2842kcal305.7g76.7g147.3g43.3g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508