Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 549g783kcal68.6g1.6g56.3g0g
Sokeri 424g1722kcal0g423.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl416g3743kcal0g0g415.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g3327g1131kcal6.7g236.2g10g59.9g
Vehnäjauho puolikarkea 649g2226kcal66.1g454.1g7.8g22.7g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Maito, Kevyt998g459kcal31.9g47.9g15g0g
Leseseos (3 viljan)333g848kcal55.2g113.1g20.3g99.8g
Sokeri 141g574kcal0g141.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g58g212kcal2g46.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13840g23484kcal463.6g2947.4g1054.6g365g
Valittu annoskoko6920g11742kcal231.8g1473.7g527.3g182.5g
Annoskoko puolitettuna3460g5871kcal115.9g736.9g263.7g91.3g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109