Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2507g2660kcal100g485.9g22.3g43.6g
Hk, sininen lenkki 580g2908g6689kcal290.8g183.2g523.5g5.8g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1254g439kcal35.1g58.9g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13840g19712kcal858.4g1480g1117.6g107.4g
Valittu annoskoko6920g9856kcal429.2g740g558.8g53.7g
Annoskoko puolitettuna3460g4928kcal214.6g370g279.4g26.9g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876