Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 73g530kcal0.9g0.3g59.4g0g
Sokeri 50g202kcal0g49.6g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl7.6g10kcal1g0g0.6g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g391kcal11.6g79.8g1.4g4g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g137g69kcal1.4g16.5g1.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl58g199kcal1.2g1.8g20.5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g146g95kcal16.1g6.1g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl64g84kcal8.4g0.2g5.3g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 9g36kcal0.5g7.8g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g3315kcal84g340.4g179.8g8.4g
Valittu annoskoko693g1658kcal42g170.2g89.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna347g829kcal21g85.1g45g2.1g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508