Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 114g391kcal11.6g79.7g1.4g4g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g26g192kcal0.3g0.3g21g0g
Maito, Kevyt88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl96g125kcal12.6g0.3g8g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g18g67kcal0.1g16.1g0.2g0g
Korppujauho 4.1g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g263g89kcal0.5g18.6g0.8g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g2499kcal57.2g406.8g65.4g17.8g
Valittu annoskoko693g1250kcal28.6g203.4g32.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna347g625kcal14.3g101.7g16.4g4.5g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.4g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271068