Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.6g0.5g5.7g
Punajuuri 351g135kcal3.5g24.2g0.7g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g612kcal12.6g85.8g20.4g32.6g
Valittu annoskoko693g306kcal6.3g42.9g10.2g16.3g
Annoskoko puolitettuna347g153kcal3.2g21.5g5.1g8.2g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=55937