Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g282g85kcal2.8g11.3g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 40g43kcal3.1g6.4g0.2g0.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 15g135kcal0g0g15.2g0g
Flora culinesse17g125kcal0g0g13.9g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g113g102kcal1.1g6.8g7.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1103kcal18.4g73.2g76.8g12.8g
Valittu annoskoko693g552kcal9.2g36.6g38.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna347g276kcal4.6g18.3g19.2g3.2g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026