Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 210g50kcal3.8g4.6g0.6g4.8g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl117g35kcal5.4g2.2g0.3g1.9g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g29g29kcal5.2g0.1g0.9g0g
Paprika, punainen151g39kcal1.4g7g0.6g3g
Kadett juustoraaste (Arla)70g161kcal20.3g1.7g8.4g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g117g70kcal3.6g8.9g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g768kcal79.4g49g26.2g19.4g
Valittu annoskoko693g384kcal39.7g24.5g13.1g9.7g
Annoskoko puolitettuna347g192kcal19.9g12.3g6.6g4.9g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089