BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g95kcal0g0g10.5g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Broilerin nahaton rintafilee350g361kcal80.8g0g5.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni175g228kcal5.3g3.5g22.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1418kcal175g16.2g77.4g3g
Valittu annoskoko693g709kcal87.5g8.1g38.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna347g355kcal43.8g4.1g19.4g0.8g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517