Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g294g353kcal50g4.7g14.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g116g87kcal6.4g13.9g0.6g0g
Hillosipulisäilyke 31g15kcal0.4g2.9g0.1g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g31g23kcal1.4g4g0.1g0g
Porkkana 57g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Lanttu 88g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Rypsiöljy 20g174kcal0g0g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1444kcal122.2g73.8g71g9.2g
Valittu annoskoko693g722kcal61.1g36.9g35.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna347g361kcal30.6g18.5g17.8g2.3g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457