Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g450g781kcal30.1g146.2g6.3g13.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g18g39kcal2.5g3.9g1.5g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g225g486kcal55.6g0g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g2612kcal176.4g300.2g74g27g
Valittu annoskoko693g1306kcal88.2g150.1g37g13.5g
Annoskoko puolitettuna347g653kcal44.1g75.1g18.5g6.8g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943