Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty254g172kcal3.8g37.3g0.5g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Palsternakka 141g90kcal0.7g16.6g0.6g6.3g
Kesäkurpitsa zucchini 141g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g898kcal21.8g142.8g21.2g24.2g
Valittu annoskoko693g449kcal10.9g71.4g10.6g12.1g
Annoskoko puolitettuna347g225kcal5.5g35.7g5.3g6.1g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641