Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.4g5.6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Palsternakka 23g14kcal0.1g2.7g0.1g1g
Selleri, annos 50g23g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 135g187kcal25.4g0g9.5g0g
Dolmio Light Classico Bolognese225g83kcal2.7g17.6g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g673kcal61.2g58.2g20.2g11.6g
Valittu annoskoko693g336kcal30.6g29.1g10.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna346g168kcal15.3g14.6g5.1g2.9g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953