Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 325g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 28g84kcal2.4g15.2g0.5g3.8g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Auringonkukansiemen 75g445kcal17.3g9.5g37.1g4.5g
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 11g74kcal0g0g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 211g725kcal21.5g147.9g2.5g7.4g
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1387g2936kcal93.2g394.6g100.6g35.4g
Valittu annoskoko694g1468kcal46.6g197.3g50.3g17.7g
Annoskoko puolitettuna347g734kcal23.3g98.7g25.2g8.9g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453