Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2400g841kcal110.9g46.8g7.2g60g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Hunaja 56g185kcal0.3g45.2g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 4000g371kcal11.6g16.4g28.8g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13872g3781kcal256.6g259g153.8g139g
Valittu annoskoko6936g1891kcal128.3g129.5g76.9g69.5g
Annoskoko puolitettuna3468g945kcal64.2g64.8g38.5g34.8g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266