Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Chili, vihreä, tuore 8.7g3.9kcal0.2g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska 219g64kcal1.2g11.6g0.4g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 306g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 105g334kcal25.6g48g2g9.3g
Viinietikka 6.6g1.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1389g841kcal55.4g125.8g5g28.8g
Valittu annoskoko695g420kcal27.7g62.9g2.5g14.4g
Annoskoko puolitettuna347g210kcal13.9g31.5g1.3g7.2g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954