Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 838g538kcal26.8g40.4g29.3g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g4192g4611kcal1047.9g0g41.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g28g48kcal2.2g8.9g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1537g2192kcal192.1g4.6g157.5g0g
Korppujauho 349g1279kcal36.6g261.6g3.6g18.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g17335kcal2611.2g631g465g37.2g
Valittu annoskoko6944g8668kcal1305.6g315.5g232.5g18.6g
Annoskoko puolitettuna3472g4334kcal652.8g157.8g116.3g9.3g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089