Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)140g1258kcal0g0g139.8g0g
Sipuli 932g282kcal11.7g44.7g1.9g15.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)3728g1119kcal37.3g149.1g14.9g7.5g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6.1g0.2g0.8g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1864g6619kcal35g49.4g708.4g0g
Basilika, tuore 93g25kcal2.9g1g0.7g1.5g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g140g105kcal10.5g13.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g18949kcal202.6g534.4g1733.8g56.2g
Valittu annoskoko6944g9475kcal101.3g267.2g866.9g28.1g
Annoskoko puolitettuna3472g4737kcal50.7g133.6g433.5g14.1g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887