Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 1600g280kcal29.3g6.4g8g30.4g
Atria broilerin fileesuikale naturell1200g1320kcal276g0g25.2g0g
Voi 168g1219kcal2g0.7g136.6g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g800g1280kcal16.8g30.4g120g0.8g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g1800g594kcal45g91.8g5.4g43.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13896g10146kcal763.2g409g596g208.2g
Valittu annoskoko6948g5073kcal381.6g204.5g298g104.1g
Annoskoko puolitettuna3474g2536kcal190.8g102.3g149g52.1g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901