Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)225g70kcal4.1g13.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kanaliemi laimennettu 63g6.2kcal0.2g0.3g0.5g0g
Herkkusieni 63g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g225g158kcal33.8g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g557kcal82g40.2g5.2g5.6g
Valittu annoskoko695g278kcal41g20.1g2.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna348g139kcal20.5g10.1g1.3g1.4g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280