Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 42g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.9g6.6kcal0.3g0.8g0.4g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g375g131kcal6g25.9g0.4g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 4.1g13kcal0.4g0.6g1.1g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.9g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g56g95kcal4.9g2.3g7.9g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1391g562kcal25g71.6g20g15.2g
Valittu annoskoko695g281kcal12.5g35.8g10g7.6g
Annoskoko puolitettuna348g140kcal6.3g17.9g5g3.8g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219