Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 449g81kcal2.5g11.2g1.8g3.1g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g150g469kcal29.9g3g37.4g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1710kcal83.6g28.8g138.8g6.2g
Valittu annoskoko696g855kcal41.8g14.4g69.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna348g428kcal20.9g7.2g34.7g1.6g
Arvot/100g100g123kcal6g2.1g10g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443