Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali402g85kcal4.8g13.7g0.8g8.5g
Porkkanaraaste 200g201g54kcal1.2g10.7g0.4g5g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g30g31kcal0g6.3g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever60g408kcal0.6g0.7g44.7g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1157kcal13.2g63g91.8g27.2g
Valittu annoskoko696g578kcal6.6g31.5g45.9g13.6g
Annoskoko puolitettuna348g289kcal3.3g15.8g23g6.8g
Arvot/100g100g83kcal0.9g4.5g6.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007