Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g597g167kcal3.6g35.5g1.2g14.9g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste90g351kcal29.6g0g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1166kcal67g72.8g66.6g31g
Valittu annoskoko696g583kcal33.5g36.4g33.3g15.5g
Annoskoko puolitettuna348g292kcal16.8g18.2g16.7g7.8g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922