Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 109g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Sokeri 149g605kcal0g148.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g181kcal0.2g0.2g19.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.8g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta194g697kcal25.2g135.5g4.1g6.8g
Kookoshiutale 17g115kcal1.4g1.1g11.2g2.8g
Hasselpähkinä 32g208kcal4.5g1.1g19.7g5.6g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)95g451kcal3.9g58.1g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g4938kcal98.8g717.4g176g30.4g
Valittu annoskoko696g2469kcal49.4g358.7g88g15.2g
Annoskoko puolitettuna348g1235kcal24.7g179.4g44g7.6g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.5g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316