Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 438g172kcal4.5g30.8g0.9g11.2g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g66g125kcal1.6g2.3g11.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g70g196kcal13.3g0g15.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras13g35kcal1.1g6.7g0.1g1.8g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g110g80kcal8.8g8.8g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1393g1215kcal58.6g97.2g58.6g26g
Valittu annoskoko697g608kcal29.3g48.6g29.3g13g
Annoskoko puolitettuna348g304kcal14.7g24.3g14.7g6.5g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154