Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 2098g1435kcal303g0g23.1g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)2398g2446kcal21.6g57.6g235g0g
Porkkana 240g78kcal1.5g13.3g0.5g6.1g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g839g193kcal14.3g26.9g3.4g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g270g94kcal1.1g21.6g0.3g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g180g261kcal10.6g55.6g0.2g0g
Sokeri 60g243kcal0g59.9g0g0g
Rypsiöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g10608kcal723.4g548.2g601.8g42.2g
Valittu annoskoko6960g5304kcal361.7g274.1g300.9g21.1g
Annoskoko puolitettuna3480g2652kcal180.9g137.1g150.5g10.6g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027