Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2003g362kcal11.2g50.1g8g14g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Tonnikala öljyssä 1502g2851kcal407.4g0g135.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2003g501kcal26g84.1g4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1001g1602kcal27g27g150.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g10955kcal961.6g377.2g597g43.8g
Valittu annoskoko6960g5478kcal480.8g188.6g298.5g21.9g
Annoskoko puolitettuna3480g2739kcal240.4g94.3g149.3g11g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730