Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2400g17410kcal28.6g9.6g1951.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2160g19101kcal0g0g2160g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g73022kcal57.2g19.2g8222.4g0g
Valittu annoskoko6960g36511kcal28.6g9.6g4111.2g0g
Annoskoko puolitettuna3480g18256kcal14.3g4.8g2055.6g0g
Arvot/100g100g525kcal0.4g0.1g59.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025