Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4497g949kcal54g152.9g9g94.4g
Jauheliha, sika-nauta 1999g4426kcal349.7g0g339.8g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow65g169kcal6.5g6.5g13g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g11302kcal830.8g357.2g725.2g204.4g
Valittu annoskoko6960g5651kcal415.4g178.6g362.6g102.2g
Annoskoko puolitettuna3480g2826kcal207.7g89.3g181.3g51.1g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213