Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g3606g6491kcal887.1g104.6g277.3g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g2404g2885kcal67.3g122.6g240.4g9.6g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Rypsiöljy 120g1063kcal0g0g120.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g180g204kcal1.3g41.5g0.1g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g21715kcal1934.6g610.6g1279g41.6g
Valittu annoskoko6960g10857kcal967.3g305.3g639.5g20.8g
Annoskoko puolitettuna3480g5429kcal483.7g152.7g319.8g10.4g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117