Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa752g128kcal3g18.8g4.5g5.3g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Vesi1755g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g28g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma251g802kcal0.3g185.5g0g0g
Auringonkukansiemen 251g1489kcal57.7g31.6g124.1g15g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)3761g13163kcal526.5g2482.1g112.8g188g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g113g1015kcal0g0g112.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g33195kcal1175g5436g708.4g416.6g
Valittu annoskoko6960g16597kcal587.5g2718g354.2g208.3g
Annoskoko puolitettuna3480g8299kcal293.8g1359g177.1g104.2g
Arvot/100g100g239kcal8.4g39.1g5.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242361