Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1040g114kcal11.4g11.4g2.1g10.4g
Lanttu 1600g462kcal16g73.6g4.8g28.8g
Porkkana 1440g471kcal8.9g80.1g2.9g36.7g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1040g188kcal5.8g26g4.2g7.3g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g40g128kcal0.4g31.6g0g0g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g40g68kcal0g16.4g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g800g240kcal8g32g2.4g0g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g5435kcal128g642.4g201.8g203.4g
Valittu annoskoko6960g2717kcal64g321.2g100.9g101.7g
Annoskoko puolitettuna3480g1359kcal32g160.6g50.5g50.9g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091